Zdravo, Splite

By 0 Comment

PAMETNO ZA ZDRAVO ŽIVLJENJE

Povodom Svjetskog dana zdravlja Pametno je organiziralo događaj posvećen vježbanju i zdravom načinu života

Split, 10. travnja 2017. – Stranka Pametno protekli je vikend organizirala vježbanje na otvorenom i bicikliranje na Marjanu, kako bi ukazali na potrebu zdravog načina života. Okupili su članove, simpatizere i zainteresirane građane koji su zabavno i zdravo proveli subotnje i nedjeljno popodne.

– Split treba biti grad zadovoljnih i zdravih građana. Da bismo to ostvarili, trebamo im omogućiti razne načine rekreacije po gradskim kotarevima. Vježbanje na otvorenom, uvjeti za trčanje i bicikliranje, sve to građanima treba biti dostupno u blizini i besplatno, angažirajući volontere koji se time inače bave. To su tek neke od ideja kako građani mogu kvalitetno provoditi svoje slobodno vrijeme, boraveći na otvorenom i družeći se sa svojim susjedima – kaže Marijana Puljak, kandidatkinja za gradonačelnicu grada Splita koja je i sama sudjelovala u ovom ‘zdravom vikendu’, prigodno nazvanom Zdravo, Splite.

U svakom gradskom kotaru omogućit ćemo građanima da kvalitetno žive, od vježbanja i zdravog načina života do rješavanja komunalnih problema u kojima prednjači problem nedostatka parkinga – zaključuje Marijana Puljak, poučena iskustvom obilaska gotovo svih gradskih kotareva.

TAGS:

Leave a Comment