Zadar će procvjetati uz Pametno

By 0 Comment

OSNOVAN OGRANAK PAMETNO ZADAR

Zadar, 29. listopada 2016. – Na Osnivačkoj skupštini održanoj 28. listopada 2016. osnovan je ogranak stranke Pametno u Zadru. Novi i važan korak u gradnji strukture stranke koja se Zadru uspješno predstavila na netom održanim parlamentarnim izborima. Stranka sada i formalno započinje svoje djelovanje na području Zadra gdje će predano i odgovorno raditi na dobrobit svih građana. Žele mijenjati postojeće političke modele, nudeći nova i drugačija rješenja.

– Cilj nam je Zadar dovesti na razinu razvijenih europskih gradova, tamo gdje i pripada. Znanjem, predanim radom i angažmanom rješavat ćemo probleme lokalnog karaktera, ali i zajednice u cjelini, otvarati teme koje su do sada ostajale po strani te poticati građane, stručnjake i obrazovne ustanove da nam u tome pomognu, na dobrobit i zadovoljstvo svih. Organizirat ćemo tribine, tematske edukacije, predlagati komunalna rješenja i slično. Cilj nam je poboljšati postojeće gospodarske, socijalne i društvene aktivnosti, u želji da Zadar postane poželjno mjesto za život – naglasio je Zdenko Jukić, predsjednik novoosnovanog ogranka Zadar.

Izabrani članovi predsjedništva su Snježana Crnogorac i Damir Mišlov, a tajnica ogranka je Ivana Štulina. Stranka Pametno s novim ogrankom nastavlja širiti svoju nacionalnu priču te nakon Splita, Zagreba, Rijeke, Dubrovnika, Varaždina, Čakovca i Osijeka, kreće i u Zadru zaokretati Hrvatsku i mijenjati društvo na bolje. Politika može i treba biti rad za opće dobro i stvaranje društva jednakih mogućnosti za sve. Rješenja su ostvariva dugoročnim i ozbiljnim radom. Pametno je svojim programom, pohvaljenim od struke i javnosti, pokazalo da može i zna. Stoga pozivaju sve građane Zadra i okolice da im se pridruže u mijenjanju grada i države, počevši od svog dvorišta i ulice.

TAGS: